Software ontwikkeling en ondersteuning

Maatwerk

WordPress demo

Mile17 ontwikkelt software voor o.a. de bouw en de (grond-) weg- waterbouw, civiele techniek. Zowel pc-applicaties als webtoepassingen en CMS-systemen: PHP, MySQL, ASP, .NET
Bij het maken van een goede website komen steeds meer zaken aan de orde. Zo is het belangrijk gevonden te worden in zoekmachines (SEO), is het van belang dat uw website ook op kleinere beeldschermen goed leesbaar is. Ook maakt Mile17 diverse webbased rekenprogramma's, bijvoorbeeld voor het calculeren in the cloud, of het maken van constructieberekeningen vanaf een tablet of smartphone (Web Apps).

Websites in WordPress

WordPress demo

Wereldwijd worden veel websites gemaakt in het WordPress. WordPress is een zogeheten Content Management Systeem (CMS), dit houdt in dat de eigenaar van de website zelf aanpassingen kan maken aan de inhoud, zonder kennis te hebben van programmeren. Aanvankelijk werd WordPress gebruikt voor het opzetten van weblogs, vanwege de gebruikersvriendelijkheid is het inmiddels het meest gebruikte platform voor zakelijke websites. Vanwege dit grootschalige gebruik worden ten behoeve van WordPress-sites vele extra mogelijkheden aangeboden, zogeheten plugins.
Mile17 heeft uitgebreide ervaring met WordPress en de vele plugins. Wanneer voor uw specifieke behoefte geen goede betrouwbare plugin beschikbaar is, ontwikkelen wij de benodigde uitbreiding zelf en integreren dit in de website. Zo bieden wij alle mogelijkheden van een eenvoudige eigentijdse presentatie tot geavanceerde websites met bijzondere functies.

Wilt u ook een moderne website voor uw bedrijf? Neem Contact met ons op, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Standaard Software

Mile17 ontwikkelt, levert en ondersteunt diverse softwarepakketten voor de bouw en weg- en waterbouw. Denk hierbij aan toepassingen op het gebied van begroten, bestekken, bouwplanning, kostenbewaking, CAD-applicaties, constructieberekening.
Naast de eigen ontwikkelingen zijn er samenwerkingen met andere softwarehuizen in de branche, zodat een breed scala aan producten geboden kan worden.

Training

Wij verzorgen diverse trainingen en instructies in het gebruik van software en systemen. De cursussen bestaan meestal uit een gedeelte theorie en gedeelte praktijk, waarin oefenopdrachten worden uitgevoerd achter de pc.
Een cursus kan geheel naar uw behoefte ingevuld worden in uw eigen cursuslokaal of in een door ons verzorgde lokatie.
Trainingen:
- Calculatie (bouw of gww)
- Besteksystematieken (STABU, RAW)
- Besteksadministratie RAW
- Constructieberekening met PC-Frame
- Content Management met WordPress

Behalve in Nederland verzorgt Mile17 ook trainingen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten, Caraïbisch Nederland en in Suriname.