Mile17 in de sport (2)

Overzicht sportevenementen Mile17


Schaatsen !!!


Het heeft weer gevroren !! Helaas duurde de pret korter dan aanvankelijk voorspeld, maar een paar dagen kon er toch geschaatst worden op natuurijs. Voorzichtig, want het ijs was erg onbetrouwbaar. Dan is Nederland echt op z'n mooist. We hopen natuurlijk dat dit een voorproefje was van wat er deze winter nog gaat komen!!
(Klik op de foto voor nog meer foto's)
Website:
Schaatsen op natuurijs

Drentse Wandel 4-daagse


De Drentse Wandel 4-daagse in Odoorn vond plaats van 9 t/m 12 mei. Deze 4-daagse is veel rustiger dan de bekende variant in Nijmegen. Er zijn slechts 2500 deelnemers (in Nijmegen is dit bijna het 10-voudige!). Kenners zeggen dat Odoorn daarom meer geschikt is voor de 'echte liefhebber'. De wandelingen voeren door prachtige bosrijke omgevingen. Maar pittig is het wel. Er is dagelijks 40 km afgelegd, dat is dus bijna een marathon per dag!
Websites:
Drentse Wandel 4-daagse
Wandelsport Algemeen

City-Pier-City 2002


De City-Pier-City loop wordt ieder jaar in Den Haag gehouden, letterlijk om de hoek bij Mile17. Een thuiswedstrijd dus. Het hoofdevenement is een halve marathon (21,1 km), waarbij van het Centrum van Den Haag naar de Pier van Scheveningen wordt gelopen en terug. Er worden ook wedstrijden over andere afstanden gehouden: 2,5km 5km en 10km. Voor ieder wat wils dus. Mile17 was op alle afstanden vertegenwoordigd. Het was ontzettend gezellig en prima loopweer.
Een topdag !
(Klik op de foto voor nog meer foto's)
Website:
City-Pier-City

Schaatsen winter 2001/2002


Even heeft het gevroren in januari en kon er hier en daar geschaatst worden op natuurijs. Mile17 was er als de kippen bij en stond de ene dag dat het kon op het ijs.
Helaas is het vorig seizoen bij die ene keer gebleven. Hopelijk gaat de winter van 2002/2003 meer geven !

12-uurs estafette


Bij de 12-uursestafette wordt van 's morgens 9 uur tot 's avonds 9 uur in estafette gelopen. De deelnemende teams bestaan uit 6 lopers, waarvan dus constant 1 aan het rennen is. Een jaarlijks sportief evenement in uitstekende sfeer met teams uit binnen- en buitenland. De 12-uursestafette wordt georganiseerd door en bij Haag Atletiek in Den Haag. Een team van Mile17 heeft in 2001 deelgenomen.
Website :
Haagatletiek

Palm toernooi


In Leidschendam is het Palm familie tennistoernooi gehouden. Er wordt deelgenomen door teams bestaande uit 1 volwassene en 1 jongere. Mile17 deed met diverse teams mee.

7-heuvelenloop


Ieder jaar wordt in Nijmegen een van de mooiste loopevenementen georganiseerd: de 7-heuvelenloop. Vanuit het centrum van Nijmegen voert de route door een prachtige omgeving en komt men o.a. door Groesbeek. In het parcours van 15 km zijn 7 (soms pittige) heuvels opgenomen.
Website :
7-heuvelenloop